De populairste elektrische fietsen van Rivel!

De populairste elektrische fietsen van Rivel!

Het fietsmerk ‘Rivel’ zegt u waarschijnlijk niet zoveel omdat dit niet het meest bekende fietsmerk is. Hierdoor wordt het merk vaak in twijfel gebracht. Maar wij, als deskundigen, weten dat dit merk van topkwaliteit is en niet onderdoet aan alle A-merken die wij in ons assortiment voorzien zijn. We lichten u de drie populairste Rivel elektrische fietsen uit waarmee u zonder enige twijfel kwaliteit in huis haalt.

Rivel Reno N3 Dames

De Rivel Reno N3 Dames is een elektrische stadsfiets met een krachtige Bafang voorwielmotor. De rotatiesensor zorgt ervoor dat u direct ondersteuning heeft en nauwelijks kracht hoeft te zetten. De verende zadelpen in combinatie met de vering in de voorvork zorgt voor een optimaal comfort. Tijdens het fietsen veert u geleidelijk mee met de hobbels. De accu van 481 Wh zorgt ervoor dat u in de perfecte omstandigheden een actieradius heeft van 40 km tot 120 km.

Rivel Montana N7 Dames

Dit model is de broer van de Rivel Reno N3 Dames. De Elektrische stadsfiets is voorzien van dezelfde specificaties maar dan met 7 versnellingen van Shimano Nexus afgesteld. Doordat de fiets is voorzien van meer versnellingen, kunt u meerdere trapfrequenties creëren. De hydraulische velgremmen van de Rivel Montana N7 Dames hebben nauwelijks onderhoud nodig. Eén keer in de zoveel tijd dient de olie ververst te worden. De dichte kettingkast biedt veel bescherming aan waardoor deze ook bijna tot geen onderhoud nodig heeft.

Rivel Riviera N3 Heren

Op zoek naar een elektrische transportfiets van hoge kwaliteit? Dan is de Rivel Riviera N3 Heren echt wat voor u! De robuuste fiets van Rivel is van aluminium waardoor de fiets nauwelijks tot niet roest. De mooie voordrager maakt het design af maar is natuurlijk ook handig te gebruiken voor het vervoeren van spullen. Zo is een kleine boodschap geen enkel probleem. Met de krachtige voorwielmotor bent u binnen no time bij uw eindbestemming. De accu die geïntegreerd is in de bagagedrager is uitneembaar, zodoende kunt u deze overal waar u wilt opladen. Dit populaire model is ook beschikbaar in een damesmodel.