De elektrische fiets van Gazelle!

De elektrische fiets van Gazelle!

Wie denkt aan een elektrische fiets, die denkt aan het welbekende merk Gazelle. Dit merk bestaat al sinds 1892 en is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Per jaar worden er zo’n 250.000 Gazelle elektrische fietsen per jaar geproduceerd. Als u tijdens het fietsen om u heen kijkt ziet u zonder enige twijfel altijd Gazelle fietsen. Deze fietsen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en laat u nooit in de steek.

Gazelle elektrische fiets

Gazelle kwam als één van de eerste op de markt met elektrische fietsen. Met de jaren heeft Gazelle zich uitstekend ontwikkeld op het gebied van elektrische fietsen. De accu’s, motoren en de displays zijn van ongekende kwaliteit. De Bosch en Panasonic motoren staan erom bekend vanwege het goede systeem. Nauwelijks tot geen technische storingen hebben deze motoren, dat is toch waar iedereen naar op zoek is? Deze krachtige motoren zijn gunstig voor zowel heuvelachtige gebieden als vlakke gebieden. U kunt ten alle tijden genieten van het geluid van de natuur dankzij de motoren geluidsstil zijn. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Verschillende types

Gazelle heeft een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een voorwiel- of middenmotor. Elke motor heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarnaast heeft u verschillende opties in accu’s. Hoe meer Watt hoe hoger de actieradius. U kunt dit afstemmen op uw fietsgebruik. De populairste elektrische Gazelle fietsen zijn de Gazelle Miss Grace, Gazelle Orange en Gazelle Chamonix. Voor deze modellen moet u er snel bij zijn want deze gaan als warme broodjes over de toonbank. Vervoert u graag spullen? Dan is een Elektrische transportfiets echt wat voor u. Met de voordrager kunt u gemakkelijk van alles vervoeren. Voor woon-werkverkeer is het heerlijk om voor een elektrische stadsfiets te kiezen. Met de vele ondersteuningsstanden kunt u door wind en weer fietsen.

Benieuwd naar ons gehele aanbod aan elektrische fietsen van Gazelle? Klik hier!