Al jarenlang de bestseller binnen de fietsenbranche!

Al jarenlang de bestseller binnen de fietsenbranche!

Jaar in, jaar uit is de Gazelle Orange de bestseller van Koninklijke Gazelle. Vanwege de vele prijzen die gewonnen zijn is dit model al een decennia lang niet meer weg te denken uit het assortiment. De stadsfiets met z’n eigen DNA wordt ieder jaar weer opnieuw uitgevonden. Grosso modo blijft de fiets hetzelfde. Echter veranderd elk jaar de fiets in kleine details, dit zal de echte fietskenner wel opvallen.

Breed scala aan Gazelle Orange fietsen

De Gazelle Orange is onder meer een populair model vanwege zijn diversiteit. Buiten de verschillende kleurstellingen en framematen, is het voor u mogelijk om uit een Gazelle Orange mét of zonder elektrische ondersteuning te kiezen. De elektrische varianten met een middenmotor zijn voorzien van Bosch of Shimano. De variant met een voorwielmotor is voorzien van een Panasonic systeem. Dit zijn een zeer betrouwbaar merken en hebben nauwelijks technische storingen. Zonder enige twijfel krijgt u waar voor uw geld.

Rijk uitgerust

De Gazelle Orange is dit jaar nog stijver ontworpen. Waardoor u nog lichter en comfortabeler fietst en uw inspanning nog makkelijker omzet in veilige kilometers. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit, dit is natuurlijk een ‘must’ bij de bestseller van Gazelle. De Shimano Nexus versnellingen zorgen ervoor dat u te allen tijde de gewenste trapfrequentie kunt creëren. De populaire stadsfiets is verkrijgbaar met rollerbrakes of hydraulische velgremmen. Deze zorgen ervoor dat u snel en veilig tot stilstand komt te staan, dit wordt als zeer prettig ervaren bij onverwachte situaties. Bij dit model komt het nooit voor dat uw verlichting niet werkt vanwege lege batterijen. De verlichting werkt namelijk zowel via een naafdynamo als via de accu. Meer weten over de Gazelle Orange? Bekijk hier alle informatie bij de fabrikant.

Het gecertificeerde ringslot zorgt ervoor dat u altijd uw fiets met een gerust hart kunt achterlaten. Tevens is het slot voorzien van een insteekoptie, mede door een insteekketting kunt u uw kwalitatief hoge stadsfiets extra beveiligen. Uw fiets verzekeren tegen diefstal? Ook dit is mogelijk bij Fietsenconcurrent.nl

Bekijk hier het gehele assortiment aan Gazelle Orange fietsen!

Koop nu uw Gazelle Orange fiets bij Fietsenconcurrent.nl