De best geteste stadsfiets

De best geteste stadsfiets

Elk jaar is het een strijd tussen fabrikanten om de beste stadsfiets te produceren. Vorig jaar was het de Batavus Quip die de fameuze prijs binnen sleepte. Ook dit jaar liepen de spanningen hoog op. Uiteindelijk kwam de Batavus Dinsdag als beste uit de test waardoor de fiets een jaar lang de titel; Stadsfiets van het jaar mag dragen.

De reden voor het selecteren van de Batavus Dinsdag is niet moeilijk uit te leggen. De fiets heeft een geweldige balans in sportiviteit, snelheid en fietservaring. Het strakke design van de fiets zorgt ervoor dat fiets fijn in het oog ligt. Ook zijn de rijervaringen niets minder dan goed.

De Batavus Dinsdag is naast het design ook nog eens uitgerust met onderdelen die een hoog comfort verzorgen. Elk model van de Batavus Dinsdag is uitgerust met het AerFlow lichtsysteem. Met deze verlichting zal iedereen u kunnen zien in het donker of de schemering. Ook zijn sommige modellen uitgerust met vering in de zadelpen en in de stuurpen. Hiermee zal u niets merken van de oneffenheden in het wegdek.

Bent u geïnteresseerd in de Batavus Dinsdag? Bij Fietsenconcurrent.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie. Binnen de Batavus Dinsdag zijn er meerdere uitvoeringen. Wij zullen de verschillende modellen voor u op een rij zetten.